Érthetetlen tiltások

BDSM Blogok » Blog - Laverna » Érthetetlen tiltások
Laverna
Törölt felhasználó
Bejegyzések idő szerint 2024. 04. (1)
Laverna
Törölt felhasználó
04. 19. 10:46 | Megjelent: 366x
Kulcsszavak: tiltás érthetetlen

Nemrég tértem vissza ebbe a közösségbe. Voltak jó és rossz tapasztalataim egyaránt.

Viszont valami semmi nem változik. Ez pedig az emberi gerincesség!

Itt sírnak a férfi, leginkább domináns pasik, hogy a nők nem válaszolnak nekik. Én nem

vagyok szégyenlős, ráírok akire szeretnék.


Nem vagyok annak híve, hogy hetekig levelezzünk úgy, hogy egy arcfogó ne férjen bele. Éppen ezért

én egyből küldök magamról.


Az adatlapon nyitott mindenki számára, olvasható adatok szerepelnek benne. Súly, magasság stb...


Ennek ellenér, ha elkezdek levelezni valakivel, és ő visszaválaszol, úgy gondolnám, hogy ezeket a paramétereket olvassa.

Nem először fordul elő, hogy képcsere után (mint ahogy a mai napon is megesett), az illető gerinces férfi tilt minden válasz nélkül.


Most komolyan ez a divat? Nincs bennük annyi, hogy bocs, de nem vagy szimpatikus a kép alapján?

Elkeserítő, na! Nem tudom, hogy más is szokott-e így járni, de ez kritikán aluli!


Vagy csak én lihegem túl a dolgot?


Hozzászólások (27)


#461213 | 04. 22. 22:11
Nehogy feladd! Nézd, nem gerinces húzás tiltani képcsere után, de jobb is így. Az ilyennel úgy sem lett volna jó. Te kapcsolódásra vágysz és hidd el meg is fogod találni. Sokszor pont akkor jön az igazi, amikor nem is várnád.
#461145 | 04. 21. 02:05
3 év itt létem és nagyon sok ismerkedès, beszélgetés után azt tudom mondani, hogy vedd úgy, mint egy álláskeresést. Légy jelen, blogolj, flörtölj, írj rá továbbra is, aki szimpatikus és ne vedd a szívedre, ha nem mindenki úgy reagál, ahogyan elvárnád, egyszerűen csak lépj tovább. Ő ilyen, ezt hozta otthonról, nem Hozzád való és kész. Ne ragadj bele a csalódás, hanem vedd lazán és nyiss mások felé. Olyan ember szerintem nem létezik, aki mindenkinek tetszik, mindenkinek szimpatikus. Rám is pl sokan, sokféleképpen reagáltak, amikor megláttak és jól van ez így, nem számít. Az számít, hogy legyen egyvalaki, akinek kellek, aki vonzódik hozzám. Amúgy meg tudom, hogy nagyon gyenge mentség, de ha valaki nem Vip tag, akkor talán azért nem reagál vissza, mert sajnálja elutasító üzenetekre ellőni a napi 2 üzijét. Amivel nem értek egyet, mert aki ismerkedni akar, az ennyit szánjon már rá.
Törölt felhasználó
#461134 | 04. 19. 15:04
A blog első felére reagálva, amíg ismerkedtem élőben elég jó volt a sikeresség rátát, itt nagyjából az emberek tizede válaszolt.

Ezt lehet sírásnak is nevezni, én úgy hívom: tény. Amikor meg engem kerestek meg..arról inkább nem írok, mert egy férfi nehogy panaszkodjon már.

Tovább is van, de nem látom értelmét kifejteni.
#461133 | 04. 19. 14:34
Hát, nehéz ez. Sokszor nekünk akik amúgy is nehezen hiszik el, hogy szerethetőek. Egy ilyen az a szorongás megerősítése. Legalábbis szerintem.
Amúgy én nem akarom azt mondani, hogy a fiúk ilyenek. Mert mi csajok se vagyunk ám híjján ilyesminek.
Csak míg (ha jól emlékszem a magyarázatra tegnapról) " a fiúk 10 levélből, örülnek ha egy elmegy randira. Míg a csajok 10 levélből egyet választanak ahova elmennek."
#461132 | 04. 19. 14:26
Amióta itt vagyok és amióta van aki segít "irányban lennem".
Sokat tanultam, sokat élesedett az elmém és a nyelvem is :)))
De nem illik beszólogatni, mert aztán ne csodálkozzak ha tiltanak :)))
#461131 | 04. 19. 14:25
Ez így van! Kicsit általánosítottam a saját helyzetemre. Nálam is az érzelmek a döntőek. Nekem sem könnyű egy ilyen helyzet megélése.Sőt! Nem is olyan rég.....
De két gyermekem van. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ők is elszenvedői legyenek a fájdalmamnak. Azért írtam, hogy számomra ez "luxus".
#461130 | 04. 19. 14:25
"Egyszerűen rájött, hogy marha kevés hozzám."
Köszönöm ezt a mondatodat, hálás vagyok érte! Megpróbálom magamèvá tenni. Talán így könnyebb az olyan ghostingolást feldolgozni amit Te is említesz. Egy hullámhosszra kerültök, elkezd kialakulni a bizalom, a csillagos eget is lehozná Neked. Aztán hupsz,eltűnik. Van egy illető, aki akárhányszor újra regisztrál,mindig első dolgai között szerepelek, hogy letiltson. Első alkalommal bosszantott,de most már mókás a gyávasága. Pedig ő is olyannak tűnt,mint akivel érdemes foglalkozni, ismerkedünk.
#461128 | 04. 19. 14:23
Nehéz, perszehogy nehéz. De a sínekre csak nem lehet kifeküdni. Vagy folyóba ugrani! Gondold el, ha mindenki ekként döntene, tán még oda is sorszámot kellene húzni! 😁 Feltápászkodsz, megrázod magad, be veszel egy marék lesz*rom tablettát s csak előre! Visszavonulásra, megadására nincs lehetőség! Egyébként is, ha valaki, bárki felületes, érzelmileg sekélyes, értelmileg olyan amilyen, az sosem Téged minősít. Őket. 😉
#461126 | 04. 19. 14:20
Fog és akkor, amikor már nem is várod. Én sokáig nem hittem, hogy ez igaz, de tényleg az. Már rég az esélytelenek nyugalmával fórumoztam itt, amíg fel nem figyeltem egy új srácra, aki pont a fotójával fogott meg, de nem tudtam, hogy hogy közöljem ezt vele. Végül 19-re lapot húztam és írtam neki, ő meg le akart rázni, mert nem hitte el, hogy tényleg érdekel. Most már elhiszi 🙂
Szóval igen, adj esélyt az oldalnak és Magadnak 🙂
Henna Törölt felhasználó
#461125 | 04. 19. 14:16
Sajnos sűrűn nem az ész, vagy az akarat dönt, hanem az érzelmek. Nehéz felállni bizonyos helyzetekből.
Evavica Törölt felhasználó
#461124 | 04. 19. 14:14
Megelőztél :).
Törölt felhasználó
#461123 | 04. 19. 14:08
Köszönöm szépen mindenkinek így ismeretlenül a bíztatást!😊
Ezt csak úgy általánosságban jegyzem meg, jó lenne, ha az emberek kicsit magukba néznének. Meg sem adják másnak az esélyt, hogy megismerjék egymást. Egy fotó alapján, ami nem biztos, hogy a legelőnyösebb valakiről, arról ítélni. Vagy egy kialakult kötődés során, sérelmeik esetén esélyt adni maguknak, hogy helyrehozzák a hibát, sajnos ilyenben is volt részem. Ghostingolásban is. Remélem, hogy ezek után most már tényleg valami jó következik.
#461122 | 04. 19. 14:00
Hát kérem, ez még csak a jéghegy csucsa! Nem tartom magam különösen művelt főnek, - sem szépnek - hogy ítéletet mondjak, de ennyi legalább értelmi, hanem még pluszban érzelmi fogyatékos emberszabású egyedet, kik itt garázdálkodnak, még nem láttam. Jó, hát voltam már gyakorló agyhalottak között, de pont itt nem gondolnám, hogy. S mégis! Nemtől függetlenül. Akik nem mellesleg érzékenyek az IQ-EQ-ra.. 😁
Nem szabad feladni, nem szabad csüggedni, nem szabad magad törölni, adj időt ennek a szerencsétlen oldalnak! Kitartás! Mindig csak jobb jöhet!
#461121 | 04. 19. 13:57
Akkor már tiltalak is! 😂
#461120 | 04. 19. 13:50
Ez sajnos egyáltalán nemcsak a Pixie jellemzője, más oldalakon is gyakori jelenség. Ha tiltást kaptál, el kell engedni, energiát spórolt neked.
#461116 | 04. 19. 13:30
Ahogy te leirod, tetszik.
#461112 | 04. 19. 13:14
A tiltó gomb az az egyetlen amit megtehet, ettől lesz hatalma. Úgy érezheti, ő irányít…végre valami a hugyozáson kívül…illetve az sem biztos…de a GOMB!!! Az az övé! Sorsokról dönthet egy gombnyomással! Mekkora hatalom! Mintha az atomarzenált indítaná :)
Ne foglalkozz vele! Ne bánkódj! Ha így nézzük, megnyomta az önmegsemmisítő gombot a szerencsétlen!
#461111 | 04. 19. 13:10
Ez a téma meg a randira el nem menés, örök téma volt/van/lesz
Ehhez jön még az értő olvasás hiánya.
A tiszteletlen tahó magatartás
Meg a "kukis" kép ismeretlenektől a reggeli kávéhoz, bezzeg köszönni meg nem tud!
😈😇
Evavica Törölt felhasználó
#461109 | 04. 19. 13:02
Azért érdekes történetekről lehet itt olvasni! Mondanám, hogy örömmel olvasom, de nem csak én járok így sajnos, ezek szerint.
Evavica Törölt felhasználó
#461107 | 04. 19. 12:54
Akkor úgy néz ki, hogy ez itt egy bevett szokássá vált? Hogy játszadozunk más lelki világával?
#461102 | 04. 19. 12:21
Ha tilt, akkor legalább tudod mi van.
Amikor már "privát chat", nem itt, hanem kicsit intimebb, személyesebb a csacsogás. Aztán egyszerre csak nem ír. Hát vársz, mert dolga van, dógozik, akármi. Aztán vársz, én úgy gondolom, hogy azért aki akar az tud küldeni egy "helló, élek" üzit, nyolcóránként mondjuk (mittomén csak ez jutott eszembe). Na mindegy is, vársz, vagyis várok. Csak nem ír. Elkap az ideg, hisz tegnap még én voltam a világok királynője meg a mindenség úrnője (ezt öcsém, úgy tolta, hogy el is hittem 😂)
Hát én egy aranyos meg simulékony vagyok, de van az a hirtelen oldalam, amikor a sárkányok is vigyázzba állnak.
Hát írok, nem vagyok orednáré, de tudok úgy görény lenni, hogy az bicskanyitogató. Nem ír.
Na itt előjön a túlgindolós énem.
Elkezdem görgtni. Kezdem a leg elfogadhatóbb indokkal, elütötte a busz! Aztán végigzongorázom az öszes lehetőséget. Katasztrofizálok!
Pedig!!! Egyszerűen rájött, hogy marha kevés hozzám!!
Szóval a tiltogatós, az is rájött, hogy kevés mint macisajtban a brumi!
😇😈🦄🐻
#461099 | 04. 19. 12:00
Nem hiszem, hogy erről van szó. Ezek a fickók simán csak gyávák ahhoz, hogy konfrontálódjanak, ezért inkább letiltanak.
Henna Törölt felhasználó
#461097 | 04. 19. 11:57
De ha már a kezdeti lépésekben elbukik az ember többször is, akkor el kell gondolkodni, hogy most ez megéri? Voltak régebbről innen jó tapasztalataim is, nem sok, de volt. Volt hogy szétválás után ismét tudtunk kötődni valakivel egymáshoz. De még csak eddig sem jutok el mostanság hogy kötődjek
#461095 | 04. 19. 11:53
Nem gondolnám, hogy ez lenne a jó megoldás. Nem adhatjuk meg magunknak azt a luxust, hogy feladjuk. Mindenki sérül egyszer, többször, de fel kell állni.
Delila Törölt felhasználó
#461093 | 04. 19. 11:44
Valószínű, hogy igazad van, valahol én is így gondolom! De a sokadik ilyen eset után már elveszik a kedvem az ismerkedéstől. Volt már részem ghostingolásban, kegyetlen érzés. Kétségek között is lebegtettek már, szörnyű érzés. Csináltam én is sok hülyeséget, talán most visszanyal a fagyi.
#461091 | 04. 19. 11:36
Hidd el, hogy ez még a jobbik eset. Van, hogy akkor ghostingolnak, mikor már legalább egy tali volt és minden okénak tűnt, Neked pedig fogalmad sincs, hogy mit rontottál el, miért nem válaszol az addig oly kedves és készséges férfi. A tiltás legalább egyértelmű üzenet: nem akar Veled tovább ismerkedni és kész, tudod, hogy mire számíts, hányadán álltok.
Persze megértem, hogy bánt, engem is bántana, de gondolj arra ilyenkor, hogy ez a legjobb, ami történhetett, mert egy ilyen embertől úgyse várhatsz sok jót.
Törölt felhasználó
#461090 | 04. 19. 11:32
Egyre jobban érlelődik bennem, hogy törlöm magam. Olyan feleslegenek érzem a próbálkozásokat. Kicsit elkeseredtem.